Az olajon az apróra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a Maggi szószt és a bazsalikomot, majd pár percig főzzük és a spagettit hozzá keverjük.
Muffin formába “csavarjuk” a spagettit mintha fészek lenne és a közepébe egy mozarella golyót helyezünk.
180 fokon 20 percig sütjük.
HÚSGOLYÓ
2 ek olajon az apróra vágott hagymát és fokhagymát megdinsztejük, borsozzuk, majd a húshoz keverjük.
Hozzáadjuk a sót, a tojást, a zsemlemorzsát, és a kakukkfüvet.
Összegyúrjuk és apró húsgolyókat formázunk belőle.
2 ek olajban, folyamatos forgatás mellett aranybarnára sütjük.
Az olajbogyóból szemeket, a sárgarépából csőrt formázunk.
A kész “csibe” húsgolyót a megsült spagetti fészkekbe helyezzük.
Ha tetszett ez a szuper recept kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)