Leves50dkg Málna 10dkg Cukor 150ml Rosé 100ml Víz 100ml Habtejszín 2ek Görög joghurt 1csipet Fahéj 1db Citrom reszelt héja 1kk Citromlé 1csipet Só
EGYÉNI HOZZÁVALÓK
5 dkg pirított szeletelt mandula
ELKÉSZÍTÉS
Egy lábasban karamellizálni kezdjük a cukrot, amikor enyhén barnás színt kap hozzáadjuk a málnát, a fahéjat, a citrom reszelt héját, és a rosét.
Közepes lángon hevítjük, hozzáadjuk a sót, a vizet, és a citromlevet.
Amikor forr a leves botmixerrel átkeverjük.
A joghurtot a tejszínnel kikeverjük, és a leveshez adjuk. Amikor forr levesszük a tűzről.
Hidegen tálaljuk, pirított mandulával a tetején.
Ha tetszett ez a szuper recept, próbáljátok ki a NAGYIM FÉLE MEGGYLEVESTés kövessetek a facebook, instagram oldalamon és a youtube csatornámon, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb receptjeimről! ;)