2019. 11. 20.
Míg van, aki galuskával, rizzsel vagy betűtésztával dobja fel a levest, addig Marton Adrienn szakács kápiapaprikával.
Megsütöm a paprikát, lehúzom a bőrét, ezt pedig összeturmixolom a paradicsomlevessel. Oregánóval, kakukkfűvel fűszerezem. Ha még különlegesebbé szeretném varázsolni, pillanatok alatt, akkor lepirítok hozzá egy kis csicseriborsót. Ezzel hasonló lesz, mintha levesgyöngyöt tennék bele, de sokkal egészségesebb. Nagyon finom, ropogós lesz – avatja be a trükkjeibe a Borsot a séf.
Ez inkább azoknak ajánlott, akik a fanyarabb, olaszosabb verziót kedvelik.
http://www.borsonline.hu/aktualis/paprikatol-lesz-finomabb-a-paradicsomleves-on-hogyan-keszitene-el/171798?fbclid=IwAR3kxKVzemvrWkvCzTpjo7gvONFygNpKqXtaMyLo-Ylc07MF1nRZdiCItas