2020. 11. 09.
Szuper nyári gasztro élmény!
Nyári workshop augusztus 6-án Marton Adrival!
Ha szeretnéd megismerni a cézársaláta eredeti receptjét, ha saját készítésű hamburgerrel kényeztetnéd a vendégeid, vagy ha mindig is tudni szeretted volna, mitől lesz a churros olyan különlegesen más, mint a többi édesség, akkor ott a helyed Adri workshopján, ahol a műhelytitkok mellett, az ételstyling és a fotózás rejtelmeibe is betekinthetsz.
Marton Adri évek óta tart workshopokat, ahol profi szakmai fogásokat mutat be a főzésben fejlődni vágyóknak. „Amikor elindítottam a vállalkozásom, rájöttem, milyen fontos a közösségépítés, milyen jó találkozni, hasonló gondolkodású emberekkel. Ennek apropóján kezdtem el tanfolyamokat tartani. A következő, Nyári workshopot a legforróbb évszak ihlette, mikor van időnk éjszakába nyúlóan beszélgetni a kertben, könnyed ételekre vágyunk, és otthon is szívesen megidézzük a nyaralásokon megismert ízeket.
A cézársalátát azért választottam, mert kevesen ismerik az eredeti receptet, melyben az öntet a különleges: a szardellás, krémes szószt megtanuljuk precízen elkészíteni.
A hamburger a strandok hangulatát idézi. Nagyon menő saját bucikat sütni, de sokan félnek tőle. Ezért elmondom, hogyan tudjuk magasabb szintre emelni kelt tésztás tudományunkat. És ha a buci megvan, már csak egy lépés a tökéletes húspogácsa és az igazán amerikai coleslow saláta összedobása.
A churros spanyol édesség, sült tésztarudacska cukorba mártogatva. Égetett tésztát csinálni kicsit félelmetes, de kis rutinnal könnyedén menni fog, ezért is választottam a churrost desszertnek.”
A workshop három órás, húsz tanítványt három tanár segíti. „Személyesen mutatjuk meg a technikákat, és mikor kész vagyunk, fotózzuk a remekműveket. Szívügyem a szép tálalás, és számos olyan beállítás létezik, amivel a fényképeken is átadhatjuk egy-egy étel szépségét. Saját jegyzetet adunk a tanulók kezébe a pontos receptekkel. Fel tudják tenni kérdéseiket, akár az egészségtudatos megoldásokra, akár a profi kivitelezésre kíváncsiak. Együtt fogyasztjuk el az elkészült finomságokat, a maradékot pedig haza lehet vinni a családnak.”
Adri szeretettel vár mindenkit, aki szenvedélyesen imádja a gasztronómiát, érdekli az ételstyling és az ételfotózás.
Időpont: 2020. augusztus 6. 17-20 h
Helyszín: BOOOK Kiadó konyhaműhely, Budapest, Mester utca 87.
A workshopra jelentkezni a https://adriskitchen.hu/workshopok/megtekintes/nagyon-nyari-workshop linken lehet.
Tegyék a kezüket a szívükre a háziasszonyok. A nyár kellős közepén a legtöbben a hátuk közepére nem kívánják a főzést...
TovábbGyermeknap alkalmából mi is szeretünk kedveskedni a fiúknak, így mindig valamilyen programmal készülünk nekik.
Tovább