2021. 04. 22.
Csodás dolgok történtek velem idén tavasszal, most veletek is megoszthatom, hogy mi is az egyik projekt, amire már régóta készülök.
Az idei évben én lettem az 1664 Blanc sör egyik márkanagykövete Kárai Dáviddal.
A „kéküveges” sör kreatív, citrusos és korianderes íze egészen új távlatokat nyithat meg a gasztronómiában. Azért örülök ennek a márkanagyköveti felkérésnek, mert így bebizonyíthatom, hogy egy olyan ízű sör, mint az 1664 Blanc, akár egy vagány csajos ital is lehet. Ráadásul nem csak egy sütögetéshez vagy egy baráti összejövetelhez remek választás, hanem zseniális, üde, frissítő recepteket lehet vele kitalálni, most meg is mutatom nektek a két aktuális kedvencemet:
SONKÁS-SAJTOS SÖRTÉSZTÁS KALÁCS
Ez egy nagyon sajtos sonkás kalács, aminek a tésztájába kevertem az 1664 Blanc-t, így tulajdonképpen egy sörtésztás kalács lett belőle. Mivel a sörben van élesztő és a kalácstésztákba is szükséges ez az összetevő, így ez remek választás. Az 1664 Blanc különösen alkalmas erre a célra, mert nem csak, hogy kémiai folyamatokat indít el, de a citrusos íze kifejezetten jól áll a kalácsnak.
SPÁRGÁS-MÁRVÁNYSAJTOS BATYU, MÉZES-SÖRÖS DRESSZINGGEL
Már észrevettem, hogy imádjátok a leveles tészta receptjeimet, úgyhogy hoztam még egyet, amit most spárgával, márvány sajttal és baconnel töltöttem meg. Ami ezt a receptet igazán különlegessé teszi, hogy kapott egy mézes-sörös dresszinget. Próbáljátok ki mindenképp!
Hamarosan még több izgalmas recept ötletet mutatok nektek a különleges 1164 BLANC sörrel. :)
Válogass a család kedvére ezekből a fantasztikus szombati ebéd ötletetekből!
Tovább...mert ha nem kel meg rendesen a tésztánk...
TovábbA tejben sok az A, B és D vitamin, illetve magas a kalcium tartalma is...
Tovább