
Csodás dolgok történtek velem idén tavasszal, most veletek is megoszthatom, hogy mi is az egyik projekt, amire már régóta készülök.
Tovább
Húsvéti receptek egy csokorban az egyszerű készülődés jegyében. :)
Tovább
A húsvét a keresztény egyház egyik legnagyobb ünnepe!
Tovább
Farsangnak a vízkereszttől húshagyókeddig, vagyis a nagyböjt kezdetéig tartó időszakot nevezzük.
Tovább
Évkezdéskor jólesik kicsit visszavenni a dolgokból, és könnyedebb, a gyomrunknak kímélőbb fogásokat fogyasztani. Hoztam nektek pár tippet és receptet.
Tovább
Hatalmas jelentőséggel bírnak a jó minőségű alapanyagok a gasztronómiában. Én igyekszem mindig körültekintő lenni ezzel a témával kapcsolatban.
Tovább
Hogy mi kerüljön a halloweeni asztalra?! Most aztán szabadon engedhetjük a fantáziánkat és izgalmasabbnál izgalmasabb ételekkel lephetjük meg szeretteinket.
Tovább
Október 17-én indul az Adri's Kitchen 6. évada!
Tovább
Előfordult már velem is, hogy nem tudtam, mit főzzek otthon a családomnak, ám szerencsés vagyok, mert igazán sok alapanyag közül válogathatok.
Tovább
A magyar borok messzeföldön híresek és számos díjat, elismerést zsebeltek már be nemzetközi versenyeken is.
Tovább
A magyar konyha nagyon sok olyan étellel kecsegtet, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni.
Tovább
Sokan úgy tartják, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Én is ezeket az elveket vallom, éppen ezért igyekszem egészséges és változatos finomságokat készíteni a családomnak.
Tovább
Ezúttal nemcsak érdekes, hanem elsőre kicsit sokkoló ételekkel készültem nektek.
Tovább
A cukkini az egyik kedvenc zöldségem.
Tovább